HomeReviewsReview: Eufy video deurbel S220

Review: Eufy video deurbel S220

De video deurbel van Eufy leent zich perfect als deurbel en beveiliging. Je kunt gemakkelijk zien wie er aan je deur staat en een gesprek voeren waar je ook ter wereld bent. Op deze manier kun jij je huis altijd van een afstand in de gaten houden. Perfect als je net even niet thuis bent en er een pakketbezorger aan de deur staat.

VoordelenNadelen
✅ Uitbreiden met andere deurbellen
✅ Geen abonnement nodig voor het bekijken van beelden
✅ Geen SD kaart benodigd
✅ Beelden worden lokaal opgeslagen
✅ Melding van beweging
❌ Werkt enkel op 2,4Ghz WIFI
❌ Werkt niet zonder Eufy basisstation
❌ Intern geheugen (16gb) en niet uit te breiden
❌ Diefstalgevoelig

Zo werkt de Eufy video deurbel S220

De slimme deurbel van Eufy werkt in principe hetzelfde als een normale deurbel. Normaal hoor je de bel alleen rinkelen. Met de Eufy deurbel krijg je ook een melding op je smartphone. Je kunt via je smartphone een melding krijgen van wie er voor de deur staat en ook een gesprek voeren. Vanaf iedere plek in de wereld is het mogelijk om met deze persoon te praten. 

Het installeren van je deurbel 

Het installeren van de Eufy Security Video Doorbell is echt zo gedaan. Na het opladen kun je de deurbel koppelen aan de app. Download de Eufy Securtiy app, plaats de deurbel op je kozijn en koppel het basisstation aan je stopcontact. Vervolgens maak je verbinding met je WiFi en kun je de nieuwe deurbel direct terugvinden in je app. 

Het onderscheidend vermogen van de Eufy Video Deurbel

De hoge beeldkwaliteit is het onderscheidend vermogen van deze slimme deurbel. De beelden worden opgenomen met 2K HD resolutie (2560×1920 pixels). Dit zorgt ervoor dat je geweldige beelden kunt opslaan en terugzien in de app. Je hoeft hiervoor geen(!) abonnement af te sluiten. Een ander voordeel van de Eufy Video Deurbel is de bewegingsdetector. Deze detector geeft aan of er iemand langs je deur heen loopt en wie er voor je deur staat. Op deze manier leent de video deurbel zich perfect als beveiligingscamera. De beelden worden tot 2 jaar in de app opgeslagen. 

Gemakkelijk monteren en sproeidicht

Het kunststof materiaal van de behuizing is stofvrij en sproeidicht, waardoor het tegen een regenbui kan. De Eufy Video Deurbel wordt bevestigd middels een ophangsysteem waarin je de camera kan vastklikken. Dit maakt de camera ietwat diefstalgevoeliger in vergelijking met andere video-deurbellen. Je kunt eventueel een behuizing of siliconen bescherming aanschaffen diefstal tegen te gaan.  

Draadloos of op stroom

Volgens de ontwikkelaars van de video deurbel ligt de gemiddelde accuduur op 180 dagen. In de praktijk zul je zien dat de batterij eerder leeg is dan wordt aangegeven. Afhankelijk van je instellingen kan deze accuduur natuurlijk korter of langer meegaan, maar houd er rekening mee dat je voor een vakantie de deurbel altijd even oplaadt. Je kunt de Eufy video deurbel S220 ook bedraad bevestigen. Hiervoor moet je wel een stroomkabel aanleggen.

Conclusie

Kortom, de Eufy video deurbel S220 is gemakkelijk te installeren en zeer eenvoudig in gebruik. Je hoeft geen duur abonnement af te sluiten, zoals wel moet bij andere slimme deurbellen, en kunt de beelden tot 2 jaar terug kijken in Eufy Security app. Je kunt de videodeurbel zowel bedraad als op batterijen gebruiken. Let er dus wel op dat de deurbel ietwat diefstalgevoelig is en dat je hiervoor een bescherming dient aan te schaffen. 

Ook interessant

Nu populair

Zo installeer jij de Eufy Video Deurbel!

De Eufy Video Deurbel is de perfecte combinatie van deurbel en beveiliging van je woning. De deurbel slaat de camerabeelden op een basisstation waardoor...

Review: Philips Hue Tap Dial Switch

De Hue Tap Dial Switch is de ideale accessoire als je vanuit één plek meerdere lampen wilt bedienen of snel en gemakkelijk van scenes...

De Eufy HomeBase: Waarvoor heb je deze nodig? 

De Eufy HomeBase is een basisstation voor Eufy IP camera’s en deurbellen. Je kunt alle sensoren koppelen aan dit apparaat en slaat alle opgenomen...