HomeAdviesZo installeer jij de Eufy Video Deurbel!

Zo installeer jij de Eufy Video Deurbel!

De Eufy Video Deurbel is de perfecte combinatie van deurbel en beveiliging van je woning. De deurbel slaat de camerabeelden op een basisstation waardoor je, zonder cloud abonnement, de beelden altijd terug kunt zien. We leggen je in vijf stappen uit hoe je de Eufy Video Deurbel installeert.

De Eufy Video Deurbel installeren in vijf stappen! 

Stap 1: Download de app en verbind het basisstation
Stap 2: Bepaal de stroomvoorziening
Stap 3: Maak de bedrade installatie af (optioneel)
Stap 4: Monteer de videodeurbel op je gewenste plek
Stap 5: Test en stel de deurbel in 

Stap 1: Download de app en verbind het basisstation

Ga naar de applicatiebeheer op je telefoon en download de eufy Security app. Verbind het basisstation met de meegeleverde ethernet kabel aan je router en stop de stekker in het stopcontact. Het lampje op het basisstation wordt blauw als deze klaar is voor installatie. Open vervolgens de eufy Security app en maak een account aan. Nadat je een account hebt aangemaakt, voeg je het basisstation toe aan de app en volg je de instructies.

Homebase Eufy
App eufy security

Stap 2: Bepaal de stroomvoorziening

De Eufy Video Deurbel is zowel bedraad als draadloos te installeren. Het grootste voordeel van een bedraad systeem is dat je de deurbel nooit meer hoeft op te laden. Een draadloze installatie is daarentegen weer een stuk eenvoudiger. Het opladen van je deurbel duurt zo’n 5 uur en de deurbel gaat dan ongeveer 3 maanden mee. Dit afhankelijk van je instellingen. Een deurbel die alles opneemt, zal minder lang meegaan dan een deurbel dat alleen de bewegingen dicht bij huis opneemt. 

Stap 3: Installeer de bedrade deurbel (optioneel)

Als je de Eufy Video Deurbel wilt bevestigen middels een kabel, zorg er dan allereerst voor dat je de stroom in je meterkast uitschakelt. Maak vervolgens je oude deurbel los en zorg dat de bekabeling uit blijft steken. Deze maak je vervolgens vast aan je Eufy deurbel. De deurbel werkt op 8 tot 24 volt. In sommige gevallen heb je een beltransformator nodig.

Stap 4: Monteer de videodeurbel op je gewenste plek

Bepaal de locatie van de deurbel en bevestig de achterplaat middels de twee bijgeleverde schroeven. Zorg ervoor dat je deurbel op een gemiddelde hoogte hangt, zodat je gemakkelijk kunt communiceren als je niet thuis bent. Klik vervolgens de deurbel vast en je bent klaar om de deurbel te gebruiken. 

Stap 5: Test en stel de deurbel in

Kijk of de deurbel bewegingen detecteert en of de notificaties binnen komen via de eufy Security app. Controleer vervolgens met een vriend of vriendin of je kunt communiceren met de app naar de deurbel. Stel vervolgens de bewegingsdetector in, zodat je de belangrijkste gebieden altijd detecteert. Je deurbel is nu klaar voor gebruik! 

Connectiviteit Eufy

Bekijk ook: Review: Eufy video deurbel S220

Aanbeveling

We raden de Eufy Video Deurbel aan vanwege de snelle installatie, de flexibele stroomvoorziening opties en de eenvoudige bediening via de eufy Securuty-app. Je hebt geen cloud abonnement nodig en zit dus nergens aan vast. Een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke slimme deurbel. 

Ook interessant

Nu populair

Review: Philips Hue Tap Dial Switch

De Hue Tap Dial Switch is de ideale accessoire als je vanuit één plek meerdere lampen wilt bedienen of snel en gemakkelijk van scenes...

De Eufy HomeBase: Waarvoor heb je deze nodig? 

De Eufy HomeBase is een basisstation voor Eufy IP camera’s en deurbellen. Je kunt alle sensoren koppelen aan dit apparaat en slaat alle opgenomen...

Wat is een domotica systeem en hoe werkt het? 

Begin je net met het slimmer maken van je woning? Dan kan het zijn dat je even door de bomen het bos niet meer...