HomeAdviesDe Eufy HomeBase: Waarvoor heb je deze nodig? 

De Eufy HomeBase: Waarvoor heb je deze nodig? 

De Eufy HomeBase is een basisstation voor Eufy IP camera’s en deurbellen. Je kunt alle sensoren koppelen aan dit apparaat en slaat alle opgenomen beelden op. Het is een versleutelde verbinding waardoor anderen jouw privébeelden niet kunnen onderscheppen. De HomeBase staat in verbinding met je WiFi-netwerk. Zo kun jij je camerabeelden overal ter wereld bekijken. 

De voordelen van een Eufy HomeBase

Het grootste voordeel van de Eufy HomeBase is dat je beelden lokaal kunt opslaan, zonder dat je een abonnement hoeft aan te schaffen. Naast de opslagfunctie, fungeert deze HomeBase als alarm- en deurbelfunctie. De HomeBase V3 beschikt namelijk over een alarm van 100dB. 

Beveiliging voor je hele huis

De sterke processor van de HomeBase kan mensen, dieren en voertuigen onderscheiden. Ook leert de processor bezoekers, die regelmatig langskomen, herkennen. De HomeBase kan tot 16 camera’s of video deurbellen en 34 sensoren ondersteunen. Hierdoor kun je een uitgebreid beveiligingsnetwerk voor je hele huis opzetten. Heb je een grote oppervlakte of meerdere etages? Houd er dan rekening mee dat je meerdere basisstations nodig hebt voor een sterk signaal. 

Het verschil tussen de Eufy HomeBase 2 & Eufy HomeBase 3

Het grootste verschil is dat de HomeBase 3 uitbreidbaar is. Standaard wordt deze geleverd met 16GB geheugen, maar met HDD of SSD is het geheugen uit te breiden naar 16TB. Verder zijn de meeste producten van Eufy wel compatibel met de HomeBase 3, maar nog niet alle. 

Aanbevolen beveiligingspakket

De Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro is een absolute aanrader als je van start gaat met het beveiligen van je woning. De camera’s zijn voorzien van solar strips, waardoor je deze minder vaak hoeft op te laden. De camera en deurbel zijn te koppelen aan Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. De Doorbell Dual 2 Pro is voorzien van twee camera’s. De beneden camera zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld ook pakketjes onder deur kunt zien. De HomeBase verbind je gemakkelijk met een ethernet kabel, zodat je de applicatie via de app kunt bedienen.

Let op: De Homebase 3 werkt nog niet met de Eufy Floodlight Cam.

Kortom, de Eufy HomeBase is een betrouwbaar systeem om al je camera beelden op te slaan. Het geeft jou de mogelijkheid om camerabeelden overal ter wereld te bekijken. Je hoeft geen abonnement aan te schaffen en kunt naast de opslagfunctie gebruik maken van een deurbel- en alarmfunctie.

Ook interessant

Nu populair

Zo installeer jij de Eufy Video Deurbel!

De Eufy Video Deurbel is de perfecte combinatie van deurbel en beveiliging van je woning. De deurbel slaat de camerabeelden op een basisstation waardoor...

Review: Philips Hue Tap Dial Switch

De Hue Tap Dial Switch is de ideale accessoire als je vanuit één plek meerdere lampen wilt bedienen of snel en gemakkelijk van scenes...

Wat is een domotica systeem en hoe werkt het? 

Begin je net met het slimmer maken van je woning? Dan kan het zijn dat je even door de bomen het bos niet meer...